Home

ABOUT US

Works

Services

Clients

Contact

Home

ABOUT US

Works

Services

Clients

Contact

info@yourcompanyname.es

Budućnost je tu.

EEG ulaže u održivi portfolio proizvodnje električnog vozila na gorivne ćelije i razvoj novih tehnologija u obnovljivu energiju.

Eko Punjač

Naš eko punjač rezultate višegodišnjeg rada na pronalaženju originalnih rešenja kako u pogledu režima tako i dizajna, u sladu sa našim pogledima na ekološke probleme i sistem punjenja iz obnovljive energije.

O nama

IEEG ulaže u održivi portfolio proizvodnje električnog vozila na gorivne ćelije i razvoj novih tehnologija u obnovljivu energiju i sisteme za proizvodnju iz OIE u Srbiji, regionu, i u EU. Portfolio obuhvata proizvodnju električnih vozila 100% na električni pogon u skladu sa EU standardima za domaće i evropsko trziste i nove projekte iz oblasti obnovljive energije i njenu transformaciju u male elektrane i skladištenje. Prilikom donošenja odluka o finansiranju IEEG se rukovodi isključivo strategijom dugoročnog razmišljanja i preduzetničkog partnerstva. IEEG tim ima dugogodišnje iskustvo od 1980-e godine u industijskim inovativnim procesima proizvodnje posebno u oblasti autoindustrije i OIE. Pored sopstvene ekspertize, IEEG ima pristup korporativnoj mreži koja pruža veliko znanje u koncepciji, razvoju, proizvodnji i implementaciji novih tehnologija i novih naučnih istraživanja.

IEEG tim

Marko ilić

menadžer

Marko Ilić

menadžer

anja i preduzetničkog partnerstva. IEEG tim ima dugogodišnje iskustvo od 1980-e godine u industijskim inovativnim procesima proizvodnje posebno u oblasti autoindustrije i OIE. Pored sopstvene ekspertize, IEEG ima pristup korporativnoj mreži koja pruža veliko znanje u koncepciji, razvoju, proizvodnji i implementaciji novih tehnologija i
odine u industijskim inovativnim procesima proizvodnje posebno u oblasti autoindustrije i OIE. Pored sopstvene ekspertize, IEEG ima pristup korporativnoj mreži koja pruža veliko znanje u koncepciji, razvoju, proizvodnji i implementaciji novih tehnologija i

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Translate »